Utvidet Buen Hytte. Samme hytte i annonse.

Utvidet Buen Hytte meget flott utsikt mot Gaustatoppen v/Reskjemvatnet

Se flere

Beliggenhet

Tomta ligger fantastisk til med flott utsikt ca 140 meter fra Reskjemvatnet
Her er det badestrand, båtplasser og gode fiskemuligheter.. Hytteområdet er stille og rolig men har samtidig en sentral plassering mellom Bø og Notodden i underkant av 15 minutters biltur til begge stedene. Deter flotte turområder rett utenfor hyttedøra, både sommer og vinter. Fine langrennsløyper på Grønnskjær som ligger ca. 5 minutters kjøring unna, samt alpinanlegg og langrennsløyper på Lifjell omrent 15 minutter unna. Fotte fiskemuligheter. Bø sommarland og Høyt & lavt ligger heller ikke langt unna. Dette er et flott område å ha helårshytte i!

Generelt

En meget flott utvidet Buen Hytte. Nøkkelferdig med støpt såle, 3 soverom, komplett bad med badstue, vaskerom. Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, torv på tak ++++ 

Pris i annonse er inkludert utsikts tomt og nøkkelferdig hytte. Det er billigere tomter hvis det ønskes. 

Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.

Opparbeidelse tilkommer da det er forskjell fra tomt til tomt. Opparbeidelse fra ca kr. 250 000,-. Dette avtales med Grave entreprenør

Adkomst/Tomteforhold

Fra bø (retning fra Skien) - Ta første vei til høyre i første rundkjøring inn til Bø, ut på Folkestadvegen. Følg vegen rett frem i underkant av 15 minutter. Ta deretter til venstre inn på Rønningslandvegen. Kjør over den lille brua mellom Kvitevann og Reshjemvann, deretter til høyre. Følg veien videre til du ser hyttetomta rett ved Reskjemvatnet. Tomta ligger på venstre side av vegen på toppen.
Fra Notodden siden. Ca 15 Min. kjør over flyplassen. kjør til Reskjemvatnet og ta til høre v Nystulveien.

Gebyr og Avgifter

Tilkobling:

strøm kr. 35.000,-

Kloakk 65.000,-

Renovasjon kr. 1.500,- per. år.
Kloakk tømmes hvert 4. år, deles på hytteeierne, ca. 1.500,-.
Brøyting ca. kr. 3.000,- årlig avhengig av værforhold.
Vegavgift for vedlikehold av vei kr. 1.500,- årlig.
Båtplass/vedlikehold bryggeanlegg kr. 1.500,- (båtplass er frivillig).
Kommunale avgifter som byggesøknad kommer i tillegg Kr. 16 000,-

Det er eiendoms skatt i kommunen ca kr. 5000,-

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Drømmekjøkken eller Aubo kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted Jøtul, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 3 090 000,-
Bebygd areal 89 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler