Illustrasjon av Kløvfjell. Design på hytta kan velges fra ekslusiv med mye utskjæringer til rent design som er mer minimalistisk

Nøkkelferdig prosjektert eksklusiv hytte ved toppen av Valdres Alpinsenter – tomt er inkludert

Se flere

Beliggenhet

Drøye 2 timer fra Oslo ligger Vardin-Grenda, ved toppen av Valdres Alpinsenter. 

Fra hyttegrenda kan du gå rett ut i ferdig preparerte  skiløyper – du kan faktisk gå helt til Beitostølen. 

Utenom skisesongen er det flotte turstier og sykkelveier, det er muligheter for rideturer og hundekjøring, og det er mange fjellvann og vassdrag hvor du kan fiske. Valdres Golfklubb er bare 12 km unna, og på elven Begna kan dere dra på familievennlig rafting, mens juving og elve-surfing kan passe for de som higer etter mer adrenalinkick. Kun få meter fra hytten ligger Rudstøltjernet, og her kan dere bade på sommeren og stå på skøyter vinterstid.

Generelt

Hytta er prosjektert for oppføring i 2023. Valg og utforming kan påvirkes av kunde.

Prisen er nøkkelferdig hytte inkludert fundamentering, gravearbeider, (stipulert) og tomt.

Ta kontakt for mer informasjon. 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Oslo følges E16 mot Fagernes, ta av til høyre i Aurdal mot Valdres Alpinsenter/Danebu, og følg veien oppover ca. 4 km til automatisk bom. Fortsett videre oppover veien ca. 2 km og ta til høyre inn på Åsrudvegen, mot Aurdal Fjellpark. Følg så Åsrudvegen helt inn til hytten, ca 2 km.

Se også: http://www.vardingrenda.no/

Innhold

Hytta er innholdsrik med stor stue/spisestue på tilsammen 53 kvadrat. Hovedbad med badstue, ekstra toalett/ bad. 2 store soverom i 1 etg. med utgang til terrasse fra masterbedroom. Terrassen er på 40 kvadrat. Hemsestue på 16,7 kvadrat samt to soverom og eget bad på hems.

Standard

Prosjektert hytte leveres nøkkelferdig, snekkerferdig inn- og ute, inkludert kjøkken med hvitevarer, baderomsinnredninger, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.I tillegg har hytten utvendig Vedbod/skibod og innvendig bod/garderobe som gir god lagringsplass.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. 

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Prisantydning 5 700 000,-
Bebygd areal 150 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte

Ta kontakt med megler

Tor Ivar Gullord
tor.ivar@buenlillehammer.no