Illustrasjon av Buen Storodde

FELT A – Prosjektert Buen Storodde S – Den Norske Fjellhytta – ink. tomt/grav/støp

Se flere

Beliggenhet

Renåfjellet finner du i Rendalen kommune, en tre timers kjøretur fra Oslo, ca. 70 km nord for Rena. Destinasjonen byr på friluftsaktiviteter året rundt. Det er jakt, tur, sykkel, ski og alpint i og på området. Det er nærbutikk i et lite tettsted i Åkerstrømmen. Har finner du også andre fasiliteter som en trenger i hyttehverdagen og fritid.

Generelt

ANNONSEN ER INKLUDERT NØKKELFERDIG HYTTE, TOMT OG GRUNNARBEIDER

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Storodde S, som er en av våre mest populære familiehytter, med et totalt bruksareal på hele 110 m2(inklusive hemsen), og terrasser på ca 35 m2. Her får dere 4 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, stort bad, utvendig bod plass, gang/hall og et areal på hemsen som er illustrert med 2 soverom og lofts-stue i vedlagte tegninger

TOMTEN
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomter på felt A. Alle tomtene har fin utsikt til fjellene og ligger meget bra til mtp lys og sol. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. INKLUDERT MED TOMTEPRIS PÅ 600.000,-

GRUNNARBEIDER:
Grunnarbeider og støp ER INKLUDERT MED 450.000,-

ANNET:
Offentlig/private avgifter er ikke medberegnet dette prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

I Renåfjellet finner du praktfullt beliggende, syd-vestvendte høyfjellstomter med panoramautsikt, alle er selveiertomter med full infrastruktur og vann, avløp og strøm ligger i prinsippet i tomtegrensen. Tomtene er omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor. Tomtene er lagt vekt på å være store og luftige og de fleste tomtene har et areal på mellom 1500 og 4000 m2. Unikt.

BuenGruppen Lillehammer

BuenGruppen Lillehammer
Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen, områder i Valdres og Rendalen. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig. Prosjektet er beskrevet under "Generelt"

Standard

BuenGruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 150 000,-
Bebygd areal 106 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no