Prosjektert Buen Lirypa L. Nøkkelferdig med alle avgifter. Ferdig opparbeidet tomt.

Se flere

Beliggenhet

Hallbjønnsekken er et familievennlig og snøsikkert fjellområde som ligger langs FV45, midt mellom Dalen i Vest-Telemark og Valle i Setesdal. Norsk Hyttelag har kåret årets hyttekommune. Dette er heder som går til en kommune som tar godt vare på hytteeierne sine.Ordfører Felland forteller at kommunen har makspris på strøm på 38 øre pluss avgifter.
Dette er et fjellområde som er kjent for sin vakre natur med mektige fjellparti. Her finner du Hallbjønnsekken høyfjells senter Kafe. Dette er en veldig hyggelig samlingsplass og koselig miljø .Vinterstid er det aktiviteter både for stor og liten. Her finnes også en flott slalåmbakke med varmestue. Tomte området ligger på det nye øverste tomte området med flott utsikt og meget gode solforhold. Det er bilvei helt frem sommer og vinter. Her kan du feriere i vakre omgivelser med enkel ski-in/ski-out og 50 km med ny preppede langrennsløyper utenfor døren. Slalåmbakken har 2500 meter nedfarter i naturlig variert terreng. Skitrekket "Vesle Bjønn" tar dere opp den nederste delen av bakken, mens "Store Bjønn" bringer dere videre opp fjellsiden for mer utfordrende nedfarter. Tomteområdet ligger meget attraktivt til med særdeles gode solforhold.

Generelt

Vår hytte modell Lirypa L.
Pris er ferdig til innflytting med ferdig opparbeidet tomt rett ved ski bakken.
Fargene i den nye hytta kan velges. 
OBS Det er fast pris på størm for hyttene Kr. 0,38,- 

Den er Nøkkelferdig klar til innflytting nå. 
Ferdig beiset inn og ute. komplett med kjøkken, hvitevarer, komplette bad, Badstue eller vaskerom, klart for vaskemaskin, torv på tak, varmekabler i entre, kjøkken, stue og bad. down light i entre, kjøkken, stue og badene. Det er med eiet tomt som ligger rett ved alpinbakken.

Adkomst/Tomteforhold

Reisevei fra Oslo ligger i dag på ca. 3 timer og 15 min. 

Fra Porsgrunn Ca 2,5 timer.

Tvedestrand Ca 2,55 timer.

Kr. Sand 2,5timer.

Evje 2 timer.

Avgifter

Kloakk avgift Kr. 9000,- pr år.
Vei, bom vedlikehold, snømåking, strøing og vann Kr. 12 000,- pr år.
Renovasjon Kr. 2550,- pr år.

Innhold

Hytta er bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med overflatebehandling. Beis inne / ute ferdig. 
komplett kjøkken fra Drømmekjøkken inkl. hvitevarer, komplett baderomsinnrednig og utstyr, pipe og ildsted Jøtul 373, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i badene, vaskerom, stue, kjøkken og entre. Komplett torvtak. Det kan velges vaskerom eller badstu. Parkett gulv. 

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjons detaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjons delen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 4 732 500,-
Bebygd areal 98 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Jan Einar
je@buenoriginal.no