Ferdigstilt kundetilpasset Småroi L med takoverbygget terrasse (ekstra)

Ny prosjektert hytte Buen Småroi L – Inkl tomt, graving, betongarbeider og nøkkelferdig hytte

Se flere

Beliggenhet

Flendalen/Knolla

Gnolla ligger i Flendalen med vid utsikt i lune og idylliske omgivelser i fjellskogen. Her er det stor variasjon på tomtene, men alle er store og ligger solvendt ca 850 meter over havet. Selve Gnolla ligger på over 900 meter og dette er jo et friskt mål for en tur. Milevis med turstier og preparerte langrennsløyper går gjennom området som har forbindelse til Bittermarka i nord. Alle tomter er tilrettelagt for parkering, strøm, vann og avløp.

Generelt

ANNONSEN ER INKLUDERT NØKKELFERDIG PROSJEKTERT HYTTE, TOMT, GRAVING OG STØPT PLATE. RETT OG SLETT KOMPLETT LEVERANSE

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Småroi L, som er en populær hyttemodell og familiehytte, med et totalt bruksareal på hele 64 + 15 m2(kryphems), og terrasse ved inngangspartiet. Her får dere 3 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning på 21,3m2, bad, wc, utvendig bod, gang/entre og et areal på hemsen som er illustrert med 2 sengeplasser og et lite lagringskott

TOMTEN:
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomt 309 med pris på 300.000 + avgifter. Annen tomt kan velges etter nærmere avtale. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet.

GRUNNARBEIDER: Grunnarbeider/graving er estimert med 200.000,- for denne tomten.

STØT PLATE: Inkludert er også støpt plate/betongarbeider med 200.000,-

ANNET: Offentlig/private avgifter er ikke medberegnet dette prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

Det er snaue 3 timer til Gnolla fra Oslo Nord.

Buen Lillehammer

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer, Trysil og Valdres. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Trysil, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen, områder i Valdres og Rendalen. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig. Prosjektet er beskrevet under "Generelt"

Standard

BuenGruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte. Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde
Prisantydning 3 275 000,-
Bebygd areal 59 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Morten Helland
morten@buenlillehammer.no